Д-р Радослав Ралев

Д-р Радослав Ралев

СпециалностДентална медицина

Образование Медицински университет, София

Работни дниПонеделник - Петък

Д-р Радослав Ралев

Образование

Д-р Радослав Ралев завършва природоматематическа гимназия през 2006 година. През 2012 година завършва дентална медицина с квалификационна степен „Магистър по дентална медицина“ във Факултета по дентална медицина – гр.София.

Опит

Веднага след завършването започва работа в малък кабинет под наем в центъра на гр.София. Три години по-късно открива своя собствена дентална клиника с два кабинета, собствен рентген и иновативна за България CAD/CAM система CEREC.

Сфери на интерес

Работи основно в сферата на протетичната стоматология и по-специално неподвижно зъбопротезиране (корони, мостове, инлеи, овърлеи, адхезивни мостове и др.) и свързаното с тях имплантологично лечение, а също така и в подвижното протезиране (всички видове снемаеми протези).

През 2016 година навлиза и в облaстта на дигиталната дентална медицина внедрявайки в практиката една от първите системи за компютърен дизайн и изработка на изцялокерамични корони и мостове (CEREC) в България.

Проявява специален интерес към съвременната естетична и микроинвазивна стоматология и използването на най – новите методи за решаването на сложни комплексни случаи.

Още информация

Още през студентските си години се включва в организацията и ежегодното провеждане на най-големият стоматологичен конгрес на балканите – Sofia Dental Meeting, където се запознава с най-новите тенденции в областта на денталната медицина представени от лектори от целият свят.

ул. „Райко Алексиев" №4, София, България

Запазете час

Запазете час

0889 81 41 33